Ireki menu nagusia

Kirsten Prout (Vancouver, Kanada, 1990eko irailaren 28 - ) aktore kanadarra da.

Kirsten Prout
Kirsten Prout at MTV Movie Awards 2012.jpg
Bizitza
Jaiotza Vancouver1990eko irailaren  28a (28 urte)
Herrialdea  Kanada
Hezkuntza
Heziketa McGill Unibertsitatea
Jarduerak
Jarduerak aktorea eta zinema aktorea
IMDb nm0698977
kirsten-prout.net/

FilmografiaAldatu

  • Tell me no lies (2007) Samantha Cooper bezala
  • Kyle XY (2006- ) Amanda Bloom bezala
  • Elektra (2005) Abby Miller bezala
  • The Love Crimes of Gillian Guess (2004) (TB) Amanda Guess bezala
  • Birthright (Stargate SG-1) (2003) (TB) Nesa bezala
  • Twice Upon a Christmas (2001) (TB) Brittany Morgan bezala
  • The Wedding Dress (2001) (TB) Stella Carver bezala
  • Mindstorm (2001) Tracy Wellman gaztetan bezala
  • Once Upon a Christmas (2000) Brittany Morgan bezala
  • The Linda McCartney Story (2000) (TB) Stella bezala

Kanpo loturakAldatu