Kim Kirchen (Luxenburgo, 1978ko uztailaren 3a) luxenburgoar txirrindulari ohia da.

Kim Kirchen

Bizitza
JaiotzaLuxenburgo1978ko uztailaren 3a (45 urte)
Herrialdea Luxenburgo
Familia
AitaErny Kirchen
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta ziklokros txirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
HTC-Highroad 2008-2009
Katusha Team 2010-2010
Fassa Bortolo 2001-2005
T-Mobile 2006-2007
 
Pisua67 kilogramo
Altuera177 zentimetro
kimkirchen.com

Palmaresa

aldatu

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu