Ketama flamenko-fusio musika talde espainiarra da, 1980ko hamarkadan sortua.[1]

Ketama
Datuak
JatorriaMadril
Musika motaFlamenko berria
Urteak1984-2004
Produkzioa
Diskoetxea(k)Nuevos Medios, Polygram, Universal, Mercury
Taldekideak
José Soto Barea ("Sorderita")
Ray Heredia
Juan José Carmona Amaya ("El Camborio")
Antonio Carmona Amaya
José Miguel Carmona Niño ("Josemi")
Sariak
Jasotako sariak
Nominazioak
Informazio gehigarria
IMDB: nm0450471 Musicbrainz: 7fe8e911-d706-44d9-b633-702065f8fd6c Songkick: 302637 Discogs: 191165 Edit the value on Wikidata

DiskografiaAldatu

  • Ketama (1985)
  • La pipa de Kif (1987)
  • Songhai (1988)
  • Y es ke me han kambiao los tiempos (1990)
  • Karma (1990)
  • Canciones hondas (1992)
  • Pa´ gente con Alma (1992)
  • El Arte de lo invisible (1993)
  • Songhai 2 (1994)
  • De akí a Ketama (1995)
  • Konfusión (1997)
  • Sabor Ketama (1998)
  • Toma Ketama! (2000)
  • Dame la mano (2002)
  • Nuevos Medios Colección (2002)
  • 20 pa' Ketama (2004)

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu