Ireki menu nagusia

Catherine Davis "Kate" Higgins (Charlottesville, 1969ko abuztuaren 16a), Estatu Batuetako ahots-aktorea, abeslari eta piano-jolea da.

Kate Higgins
Bizitza
Jaiotza Charlottesville1969ko abuztuaren  16a (49 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Hezkuntza
Heziketa Auburn University Itzuli
Jarduerak
Jarduerak ahots-aktorea, abeslaria, jazz musikaria, piano-jotzailea eta telebista-aktorea
Genero artistikoa hard bopa Itzuli
Musika instrumentua pianoa
ahotsa
Diskoetxea Concord Records Itzuli
IMDb nm1512156
www.katehiggins.com

DiskografiaAldatu

  • The Solid Rock (1998) - Concord Records
  • The Tide is Low (2002) - Concord Jazz
  • Upper Structure 6 by 5 (2004)
  • Bigger than Love (2006) - Concord
  • Jazz Standards
  • Christmas
  • Stealing Freedom (2009) - Concord Jazz
  • Little Parts (2009)


  Artikulu hau Virginiako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.