Karol Sevilla

mexikar aktorea eta abeslaria

Karol Itzitery Piña Cisneros (Mexiko Hiria, 1999ko azaroaren 9a), ezagunagoa Karol Sevilla izen artistikoaz, mexikar aktorea eta abeslaria da. Disney Channeleko Soy Luna telesailean Luna Valente izeneko pertsonaia antzezteagatik ezaguna da.

Karol Sevilla
Karol Sevilla Sedal 2021 4.jpg
Bizitza
Izen osoaKarol Itzitery Piña Cisneros
JaiotzaGuadalajara1999ko azaroaren 9a (21 urte)
Herrialdea Mexiko
Hezkuntza
HeziketaThe Lee Strasberg Theatre Institute (en) Itzuli
Nation Military College (en) Itzuli
Hizkuntzakgaztelania
ingelesa
Jarduerak
Jarduerakantzerki aktorea, youtuberra, aktorea, abeslaria eta aurkezlea
Lan nabarmenakSoy Luna (en) Itzuli
Ralph Breaks the Internet
Pequeños Gigantes
Izengoitia(k)Karol
Genero artistikoapopa
teen pop (en) Itzuli
Musika instrumentuaahotsa

IMDB: nm3496406 Allocine: 768295
Facebook: KarolSevillaOficial Twitter: KarolSevilla Instagram: karolsevillaofc Youtube: UCt3-Ge4aevIeHYTIOUdpvJQ TikTok: karolsevillaokay Spotify: 6aBoKzSTjuIi0sY69XHLk3 iTunes: 1098278064 Musicbrainz: 9bc6c32f-aeb8-4639-88e2-a7851dfffef5 Deezer: 9871180 Edit the value on Wikidata

FilmografiaAldatu

Urtea Izenburua Rola Oharral
2008-2015 La rosa de Guadalupe Hainbat pertsonaia
2008 Querida enemiga Gina Liñán Mendiola
2009 Mujeres asesinas Cecilia (haurra) Atañ batan "Cecilia, prohibida"
2010-11 Para volver a amar Monse
2011-12 Amorcito corazón María Luz "Marilu" Lobo Ballesteros
2012-13 Qué bonito amor Lucía
2012-14 Como dice el dicho Hainbat pertsonaia
2016-18 Soy Luna Luna Valente (Sol Benson)
2017 Junior Express Angie
2018 Wifi Ralph Dani Fernández (ahotsa)
2019 Pequeños Gigantes Bere burua