Ireki menu nagusia

Kaitlyn Ashley Maher (Novi, 2004ko urtarrilaren 10a) Estatu Batuetako aktore eta abeslaria da.

Kaitlyn Maher
Kaitlyn Maher forum photo crop.jpg
Bizitza
Izen osoa Kaitlyn Ashley Maher
Jaiotza Novi (Michigan)2004ko urtarrilaren 10a (15 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Bizilekua Ashburn (Virginia)
Lehen hizkuntza ingelesa
Heriotza  (15 urte)
Hezkuntza
Hizkuntzak ingelesa
Jarduerak
Jarduerak aktorea, abeslaria, musikaria eta ahots-aktorea
Musika instrumentua ahotsa
IMDb nm3135499
www.kaitlynmaher.com/

FilmografiaAldatu

Year Film Role
2009 Santa Buddies Tiny (ahotsa)
2010 The Search for Santa Paws Quinn
2012 Treasure Buddies Cammy (ahotsa)
Santa Paws 2: The Santa Pups Sarah Reynolds
A Turtle's Tale 2: Sammy's Escape from Paradise Ella (ahotsa)
2013 The Goodwin Games Piper Goodwin
Free Birds Presidentearen alaba (ahotsa)
2015 Russell Madness Grace (ahotsa)
2016 Mack & Moxy Trooper Kaitlyn (ahotsa)
2016 Pup Star Tiny (ahotsa)
2017 Pup Star: Better 2gether Tiny & Scrappy (ahotsa)
2017 Puppy Star Christmas Tiny (ahotsa)
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Kaitlyn Maher  


  Artikulu hau Michigango biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.