Julián Barcina

txirrindulari bizkaitarra
Julio Barcina» orritik birbideratua)

Julián Barcina Aginako (Barakaldo, 1966ko urriaren 31) euskal txirrindulari ohia da, 1994 eta 1995 artean profesionala izan zena. Ez zuen garaipenik lortu.[1]

Julián Barcina
Bizitza
JaiotzaBarakaldo1966ko urriaren 31 (56 urte)
Herrialdea Bizkaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

PalmaresaAldatu

1989 (amateurretan)

1991

1992

1993


1994 (profesionaletan)

1995

  • 3. Txitxarroko Igoeran

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 1994 1995
Italiako Giroa - -
Frantziako Tourra - -
Espainiako Vuelta - -
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - -

-: Ez zuen parte hartu
Err.: Erretiratu zen

TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu