Ireki menu nagusia

Juan Manuel Garate Cepa (Irun, 1976ko apirilaren 24a -) euskal txirrindularia da, 2000. urtetik profesionala dena.

Juanma Garate
Juan Manuel Gárate.JPG
Bizitza
Izen osoa Juan Manuel Gárate Cepa
Jaiotza Irun1976ko apirilaren  24a (43 urte)
Herrialdea  Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
 
Posizio edo espezialitatea eskalatzailea
Pisua 63 kilogramo
Altuera 175 zentimetro
www.pcjuanmagarate.com

Eduki-taula

IbilbideaAldatu

Italiako Giroan emaitzarik onenak izan ditu, bertan 4.a 2002an, 10. 2004ean, 5.a 2005ean eta 7.a 2006an izan zen. 2006an, gainera, etapa bat eta mendiko sailkapena lortu zituen. Espainiako Vueltan 2001an etapa bat eta Frantziako Tourran 2009an beste bat lortu dituenez, hiru Itzuli nagusietan etapa irabazle diren txirrindulari gutxienetariko bat da. 2007 urtean bigarren postuan sailkatu zen Donostiako Klasikan.

PalmaresaAldatu

1999

2001

2002

2005

2006

2009

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
Italiako Giroa - 20.a 4.a - 10.a 5.a 7.a - 37.a -
Frantziako Tourra - - - - - 66.a 72.a 21.a - 62.a
Espainiako Vuelta - - - - - - - 30.a 15.a -
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - - - - - -

TaldeakAldatu