Juanma Garate

txirrindulari irundarra

Juan Manuel Garate Cepa (Irun, 1976ko apirilaren 24a -) euskal txirrindularia ohia da, 2000 eta 2014 artean profesionala izan zena.

Juanma Garate
Juan Manuel Gárate.JPG
Bizitza
Izen osoa Juan Manuel Gárate Cepa
Jaiotza Irun1976ko apirilaren 24a (45 urte)
Herrialdea  Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
UAE Team Emirates 2000-2004
Saunier Duval-Prodir 2005-2005
Etixx-Quick Step 2006-2008
LottoNL–Jumbo 2009-2014
 
Posizio edo espezialitatea eskalatzailea
Pisua 63 kilogramo
Altuera 175 zentimetro
pcjuanmagarate.com

IbilbideaAldatu

Italiako Giroan emaitzarik onenak izan ditu, bertan 4.a 2002an, 10. 2004ean, 5.a 2005ean eta 7.a 2006an izan zen. 2006an, gainera, etapa bat eta mendiko sailkapena lortu zituen. Espainiako Vueltan 2001an etapa bat eta Frantziako Tourran 2009an beste bat lortu dituenez, hiru Itzuli nagusietan etapa irabazle diren txirrindulari gutxienetariko bat da. 2007 urtean bigarren postuan sailkatu zen Donostiako Klasikan.

PalmaresaAldatu

1999

2001

2002

2004

2005

2006

2007

2008

2009

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013
Italiako Giroa - 20.a 4.a - 10.a 5.a 7.a - 37.a - - - 59.a 31.a
Frantziako Tourra - - - - - 66.a 72.a 21.a - 62.a 35.a Utzi - -
Espainiako Vuelta - - - - - - - 30.a 15.a 38.a 46.a 66.a 42.a 71.a
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - - - - Utzi - - - - -

TaldeakAldatu

Kanpo estekakAldatu