Ireki menu nagusia

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Zeregina
1999 El mismo amor, la misma lluvia Zuzendari eta gidoilaria
2000 Culpables Gidoilaria Telesaila
2001 El hijo de la novia Zuzendaria
2004 Luna de Avellaneda Zuzendari eta gidoilaria
2006 Vientos de agua Egilea Telesaila
2009 El secreto de sus ojos Zuzendaria
2011 Recordando el show de Alejandro Molina Egilekidea Telesaila. Alejandro Dolinarekin batera.
2011-2012 El hombre de tu vida Egilea Telesaila
2013 Metegol Zuzendari eta gidoilaria Animazio filma
2015 Entre caníbales Zuzendaria Telesaila

SariakAldatu

Oscar SariakAldatu

Urtea Kategoria Izendatutako lana Emaitza
2009 Ingelesez besteko film onena El secreto de sus ojos[2] Irabazlea
2001 El hijo de la novia[3] Izendatua

Goya SariakAldatu

Urtea Kategoria Izendatutako lana Emaitza
2009 Hispanoamerikako film onena El secreto de sus ojos[2] Irabazlea
Film onena Izendatua
Zuzendari onena Izendatua
Egokitutako gidoi onena Izendatua
2013 Animazio film onena Metegol[4] Irabazlea

César SariakAldatu

Urtea Kategoria Izendatutako lana Emaitza
2010 Atzerriko film onena El secreto de sus ojos[2] Izendatua

ErreferentziakAldatu

  1. El Secreto de sus ojos, ganadora del Óscar lanacion.com.ar . Noiz kontsultatua: 2015-08-30.
  2. a b c El secreto de sus ojos filmaffinity.com . Noiz kontsultatua: 2015-09-09.
  3. El hijo de la novia filmaffinity.com . Noiz kontsultatua: 2015-09-09.
  4. Futbolín (Metegol) filmaffinity.com . Noiz kontsultatua: 2015-09-09.

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Juan José Campanella