Juan José Ballesta

aktore espainiarra

Juan José Ballesta Muñoz (Parla, 1987ko azaroaren 12a) espainiar aktorea da.

Juan José Ballesta
Juan Jose Ballesta.jpg
Bizitza
Izen osoa Juan José Ballesta Muñoz
Jaiotza Parla1987ko azaroaren 12a (32 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak aktorea
Altuera 1,76 metro
Jasotako sariak
IMDb nm0050749

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Zuzendaria Pertsonaia
2013 Nieulotne Jacek Borcuch Joaquín
2010 Bruc Daniel Benmayor Bruc
2010 Entrelobos Gerardo Olivares Marcos Rodríguez
2009 Nire aitaren etxea Gorka Merchán Gaizka Garai
2007 Ladrones Jaime Marqués Ladrón
2006 Regreso a Moira Mateo Gil Tomás (joven)
2006 Cabeza de perro Santi Amodeo Samuel
2005 7 vírgenes Alberto Rodríguez Tano
2003 Planta 4ª Antonio Mercero Miguel Ángel
2003 Song for a Raggy boy Aisling Walsh Ernesto
2002 El embrujo de Shanghai Fernando Trueba Finito Chacón
2002 Mi casa es tu casa Miguel Álvarez Elia
2002 El viaje de Carol Imanol Uribe Tomiche
2000 El Bola Achero Mañas Pablo, el bola

TelebistaAldatu


  Artikulu hau Madrilgo Erkidegoko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.