Jose Luis Uribezubia

txirrindulari bizkaitarra

Jose Luis Uribezubia Belar, Katarrilla ezizenez ezaguna (Berriz, 1945eko abuztuaren 21a) euskal txirrindulari ohi bat da, 1967 eta 1977 bitartean profesional mailan aritu zena eta bere kirol garaipenik handiena 1974ko Espainiako Itzulian etapa garaipen bat lortu izana delarik.

Jose Luis Uribezubia
Bizitza
JaiotzaBerriz1945eko abuztuaren 21a (76 urte)
Herrialdea Bizkaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 
Izengoitia(k)Katarrilla

PalmaresaAldatu

1967

1972

1973

1974

1975

1976

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976
  Italiako Giroa 29. 64. 14.
  Frantziako Tourra UT 49. 86.
  Espainiako Vuelta 37. UT 27. 16. 18. 8. UT

TaldeakAldatu

Kanpo estekakAldatu