Ireki menu nagusia

José Manuel Fuente Lavandera (Limanes, Siero, 1945eko irailaren 30a - Oviedo, 1996ko uztailaren 18a) espainiar txirrindularia izan zen. 1970 eta 1976 artean profesionala, bitan irabazi zuen Espainiako Vuelta.

José Manuel Fuente
JoséManuelFuente(c1998).jpg
Bizitza
Jaiotza Siero1945eko irailaren  30a
Herrialdea  Espainia
Heriotza Oviedo1996ko uztailaren  18a (50 urte)
Heriotza modua berezko heriotza: Pankreatitisa
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Kas 1971-1975
Q20102656 Itzuli 1970-1970
Bianchi-Piaggio 1976-1976
 

PalmaresAldatu

1970

1971

1972

1973

1974

1975

  • 1 etapa Enolgo Aintziren Igoeran

1976

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1970 1971 1972 1973 1974 1975
  Italiako Giroa 39 2 8 5
  Frantziako Tourra 72 3 UT
  Espainiako Vuelta 16 54 1 1 UT
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi


  Artikulu hau Asturiasko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.