John Degenkolb

txirrindulari alemaniarra

John Degenkolb (Gera, Alemania, 1989ko urtarrilaren 7a) alemaniar txirrindulari profesional bat da. Gaur egun Team Argos-Shimano taldean korritzen ari da.

John Degenkolb
Bizitza
JaiotzaGera1989ko urtarrilaren 7a (32 urte)
Herrialdea Alemania
Lehen hizkuntzaalemana
Hezkuntza
HeziketaQ18808867 Itzuli
Hizkuntzakalemana
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
HTC-Highroad 2011-2011
Sunweb 2012-2016
Thüringer Energie 2008-2010
Trek-Segafredo 2017-2019
Omega Pharma-Lotto 2020-2021
Sunweb 2022-
 
Posizio edo espezialitateaEsprinterra
Klasikoak
Pisua77 kilogramo
Altuera180 zentimetro

johndegenkolb.de
Facebook: johndegenkolb Twitter: johndegenkolb Instagram: johndegenkolb Olympic.org: john-degenkolb Edit the value on Wikidata

Profesional bezala Profesional Kontinental mailako Thüringer Energie Team taldean debutatu zuen 2008an. Oso txirrindulari osoa da, beste ezaugarri batzuen artean esprintean eta erlojupekoetan duen trebezia nabarmentzen da.

2011n, lehen mailako talde baten (HTC-Highroad eman zuen lehen denboraldian 6 garaipen lortuz nabarmendu zen. 2012rako taldea desagertu egingo zela iragarri ondoren, Degenkolbek Project 1t4i (aurretik Skil-Shimano eta gaur egun Argos-Shimano) taldearekin sinatu zuen hurrengo denboraldirako.

PalmaresaAldatu

2010

2011

2012

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

TaldeakAldatu

Kanpo estekakAldatu