Ireki menu nagusia

Joaquim Galera Magdelano (Armilla, Granadako probintzia, 1940ko martxoak 25) espainiar txirrindulari ohi bat da, profesionala 1961 eta 1972 artean. Bere kirol karrerako lorpenik handiena 1965eko Frantziako Tourrean etapa garaipen bat lortzea izan zen.

Joaquim Galera
Bizitza
Jaiotza Baza1940ko martxoaren 25a (79 urte)
Herrialdea  Espainia
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
 

Hau ere txirrindulari profesionala izan zen Manuel Galeraren anaia nagusia zen.

PalmaresaAldatu

1964

1965

1966

  • Reineta

1967

  • Getxoko Kriteriuma

1968

1969

1970

1971

Emaitzak Itzuli Handietan eta Munduko TxapelketanAldatu

Lasterketa 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971
Italiako Giroa - - - - - - - -
Frantziako Tourra 17. 37. 15. - - 11. - -
Espainiako Vuelta - 16º - - - - 8. 34.
Munduko errepideko txapelketa   - - - - - - - -