Jimmy Casper

txirrindulari frantziarra

Jimmy Casper (Montdidier, 1978ko maiatzaren 28a) frantziar txirrindulari ohia da. 2009. urtean, Frantziako Txirrindularitza Kopa irabazi zuen.

Jimmy Casper

Bizitza
JaiotzaMontdidier1978ko maiatzaren 28a (45 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta kirol zuzendaria
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Agritubel 2008-2008
Sojasun 2009-2011
AG2R Citroën Team 2012-2012
Cycle Collstrop 2007-2007
Cofidis 2004-2006
Groupama-FDJ 1998-2003
 
Posizio edo espezialitateaEsprinterra

Palmaresa aldatu

1998

1999

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Jimmy Casper - ProCyclingStats