Jesús Manzaneque

txirrindulari espainiarra

Jésus Manzaneque Sánchez (Campo de Criptana, 1943ko urtarrilaren 1a ) txirrindulari espainiarra izan zen, 1964tik 1980ra profesionaletan aritu zena.

Jesús Manzaneque

Bizitza
JaiotzaCampo de Criptana1943ko urtarrilaren 1a (81 urte)
Herrialdea Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
La Casera-Peña Bahamontes 1973-1974
Monteverde (cycling team) (en) Itzuli 1975-1975
Kas 1971-1972
Licor 43 (en) Itzuli 1962-1962
Ferrys 1963-1963
Inuri 1964-1964
Werner 1970-1970
 

Anaia nagusia Fernando ere txirrindularia izan zen.

Erlojupekoetan txirrindulari bikaina zen. Euskal Herriko Itzulian hirutan amaitu zen sailkapen orokorreko bigarren postuan (1972an, 1974an eta 1975ean) eta beste bitan lehenengo hamarren artean sailkatu zen (1971an eta 1973an).

Palmaresa

aldatu

1968

1969

1970

1971

1972

1973

1974

1975

1976

1979

1980

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan

aldatu
Itzuli Handia 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980
  Italiako Giroa 37. 21.
  Frantziako Tourra 53. 39. 46. UT
  Espainiako Vuelta 41. 43. 32. 44. 4. 7. 10. 24. 10. 25. 34. 29. 49.

—: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu