Jelle Wallays

txirrindulari belgikarra

Jelle Wallays (Roeselare, 1989ko maiatzaren 11), belgikako txirrindularia da.

Jelle Wallays

Bizitza
JaiotzaRoeselare1989ko maiatzaren 11 (35 urte)
Herrialdea Belgika
Lehen hizkuntzanederlandera
Familia
Anai-arrebak
Familia
Hezkuntza
Hizkuntzaknederlandera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Sport Vlaanderen-Baloise 2011-2015
Omega Pharma-Lotto 2016-2020
Beveren 2000 2008-2010eko uztailaren 31
Sport Vlaanderen-Baloise (ikaslea)2010eko abuztuaren 1a-2010eko abenduaren 31
Cofidis 2021-2023
Jonge Renners Roeselare (en) Itzuli 2005-2007
 
Pisua77 kilogramo
Altuera185 zentimetro

users.telenet.be…
Twitter: jellewallays Edit the value on Wikidata

Palmaresa aldatu

2010

2011

2013

  • World Ports Classic-eko etapa bat

2014

2015

2016

2018

2019

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Jelle Wallays - ProCyclingStats