Jean Graczyk

Jean Graczyk (Neuvy-sur-Barangein, 1933ko maiatzaren 26a - Vigneux-sur-Barangein, 2004ko ekainaren 27a), Frantziako txirrindularia zen.

Jean Graczyk
Jean Graczyk c1966.jpg
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakJean Philippe Graczyk
JaiotzaNeuvy-sur-Barangeon1933ko maiatzaren 26a
Herrialdea Polonia  (1933ko maiatzaren 26a -  1949ko ekainaren 23a)
 Frantzia  (1949ko ekainaren 23a -  2004ko ekainaren 27a)
HeriotzaVignoux-sur-Barangeon2004ko ekainaren 27a (71 urte)
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Helyett-Hutchinson 1957-1961
 

PalmaresaAldatu

1954Aldatu

Paris-Gien

1957Aldatu

Hego-Ekialdeko Tourra eta bi etapa

1958Aldatu

Espainiako Vueltako etapa bat

1959Aldatu

Frantziako Tourreko etapa bat

1960Aldatu

Monacoko Sari Nagusia

1961Aldatu

Erroma-Napoles-Erroma eta etapa bat

1962Aldatu

Paris-Nizako etapa bat

1963Aldatu

Monacoko Sari Nagusia

Ciclo Krossa

1966Aldatu

Fontenay-Sous-Bois (Raymond Poulidorrekin batera)

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu