Jean-René Bernaudeau

txirrindulari frantziarra

Jean-René Bernaudeau, (Saint-Maurice-le-Girard, Vendée, 1956ko uztailaren 8a - ), txirrindulari ohi frantziarra da, profesionala 1978 eta 1988 artean. Bere kirol lorpenen artean nabarmentzekoak dira Midi Libre lasterketan lortutako lau garaipenak, 1978ko Espainiako Vueltako 3. postua eta 1979ko Frantziako Tourreko 5. postua eta maillot horia egun batez jantzi izana.

Jean-René Bernaudeau
Jean-René Bernaudeau 1979.jpg
Bizitza
JaiotzaSaint-Maurice-le-Girard1956ko uztailaren 8a (66 urte)
Herrialdea Frantzia
Familia
Seme-alabak
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Renault 1978-1980
Peugeot 1981-1982
Wolber-Spidel 1983-1983
Système U 1984-1984
Fagor-MBK 1985-1988
 

Erretiratu ondoren, Team Total Direct Énergie taldeko arduradun nagusia izendatua izan zen. Bere semea Giovanni Bernaudeau ere txirrindulari profesionala izan zen eta Jean-Renék zuzenduriko taldean 11 denboraldiz aritu zen, 2015era arte.

PalmaresaAldatu

1978

1979

1980

1981

1982

1983

1985

1986

1987

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987
  Italiako Giroa 12. 13. 50. UT
  Frantziako Tourra UT 5. UT 6. 13. 6. UT UT 26. 17.
  Espainiako Vuelta 3.
  Munduko Txapelketa 27. 3. UT 20. UT
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

TaldeakAldatu

  • Renault (1978-1980)
  • Peugeot (1981-1982)
  • Wolber (1983)
  • Système U (1984)
  • Fagor (1985-1988)

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu

Jean-René Bernaudeau - ProCyclingStats