Javier Murgialdai

euskal txirrindularia

Javier Murgialdai Txasko (Agurain, 1962ko otsailaren 4a - ), euskal txirrindulari profesional ohia da, 1986 eta 1994 artean profesionala izan zena. Hiru garaipen lortu zituen.[1] Profesionaletara pasa baino lehen, Cafes La Brasileña-Manik taldean ibili zen.

Javier Murgialdai
Javier MURGUIALDAY.jpg
Bizitza
JaiotzaAgurain1962ko otsailaren 4a (60 urte)
Herrialdea Araba, Euskal Herria
Familia
Seme-alabak
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

PalmaresaAldatu

1984

1985

1988

1989

1990

1992

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994
Italiako Giroa - - - - - - - - -
Frantziako Tourra - Utzi 114.a 48.a - 22.a 26.a 95.a -
Espainiako Vuelta - - - 21.a 27.a Utzi 31.a 16.a 48.a
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - 49.a Utzi - -

TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu