Jasper Philipsen

txirrindulari belgikarra

Jasper Philipsen (Mol, 1998ko martxoaren 2a) txirrindulari flandriarra da, egun Alpecin-Deceuninck taldean ari dena.

Jasper Philipsen

(2023)
Bizitza
JaiotzaMol1998ko martxoaren 2a (26 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
BMC Development 2017-2017
Axeon-Hagens Berman 2018-2018
UAE Team Emirates 2019-2020
BKCP-Corendon 2021-
 
Posizio edo espezialitateaEsprinterra
Pisua69 kilogramo
Altuera176 zentimetro

Instagram: jasperphilipsen Edit the value on Wikidata

Esprinter bikaina, Frantziako Tourrean zortzi etapa garaipen lortu ditu eta Espainiako Vueltan beste hiru.

Palmaresa

aldatu

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

2024

Emaitzak lasterketa nagusietan

aldatu

Itzuli Handiak

aldatu
Itzulia 2018 2019 2020 2021 2022 2023
Italiako Giroa
Frantziako Tourra UT 109. 91. 97.
Espainiako Vuelta 85. UT

Klasikoak eta Txapelketak

aldatu
Lasterketa 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Omloop Het Nieuwsblad 37. 124. 33. 66.
Kuurne-Brusela-Kuurne 24. 122. UT 92.
Strade Bianche UT
Milan-San Remo 150. 66. 15. 1.
E3 Harelbeke UT X
Gante-Wevelgem 47. 38. 21. UT 4.
Flandrian Zehar 142. X 57. 29. 4. 15.
Flandriako Tourra UT UT
Scheldeprijs 9. 5. 1. 8. 1. 2.
Paris-Roubaix UT X 41. 2. 2.
Flèche Brabançonne UT
Cyclassics Hamburg 34. X X 6.
Bretagne Classic 36. 11. 45.
Quebeceko Sari Nagusia 63. X X
Montrealgo Sari Nagusia [[94. X X
Paris-Tours 12. UT
  Munduko errepideko txapelketa UT
  Europako errepideko txapelketa 11. UT
  Belgikako errepideko txapelketa UT 9. 43. 3. 29.

—: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

Taldeak

aldatu

Erreferentziak

aldatu
  1. Ekaina arte.
  2. Ekainetik aurrera.

Kanpo estekak

aldatu


  Artikulu hau Flandriako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.