Jasper Philipsen

txirrindulari belgikarra

Jasper Philipsen (Mol, 1998ko martxoaren 2a) txirrindulari flandriarra da, egun Alpecin-Deceuninck taldean ari dena.

Jasper Philipsen

Bizitza
JaiotzaMol1998ko martxoaren 2a (25 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
BMC Development 2017-2017
Axeon-Hagens Berman 2018-2018
UAE Team Emirates 2019-2020
BKCP-Corendon 2021-
 
Posizio edo espezialitateaEsprinterra
Pisua69 kilogramo
Altuera176 zentimetro

Esprinter bikaina, Frantziako Tourrean sei etapa garaipen lortu ditu eta Espainiako Vueltan beste hiru.

Palmaresa aldatu

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan aldatu

Itzulia 2018 2019 2020 2021 2022 2023
Italiako Giroa
Frantziako Tourra UT 109. 91. 97.
Espainiako Vuelta 85. UT

—: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

Taldeak aldatu

Erreferentziak aldatu

  1. Ekaina arte.
  2. Ekainetik aurrera.

Kanpo estekak aldatu


  Artikulu hau Flandriako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.