Jakob Fuglsang

txirrindulari danimarkarra

Jakob Fuglsang (Geneva, 1985eko martxoaren 6a), txirrindulari danimarkarra da. Mendiko bizikletan hasi bazen ere, laster errepidera pasa zen.

Jakob Fuglsang
Grand départ 2017 086.jpg
Bizitza
Izen osoa Jakob Diemer Fuglsang
Jaiotza Geneva1985eko martxoaren 22a (36 urte)
Herrialdea  Danimarka
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Posizio edo espezialitatea routierra
eskalatzailea
Pisua 69 kilogramo
Altuera 182 zentimetro
Jasotako sariak

jakobfuglsang.com
Facebook: jfuglsang1 Twitter: jakob_fuglsang Instagram: jakobfuglsang_official Edit the value on Wikidata

TaldeakAldatu

PalmaresaAldatu

2008Aldatu

2009Aldatu

2010Aldatu

2011Aldatu

2012Aldatu

2016Aldatu

  • 2.Joko Olinpikoetan.

2017Aldatu

2018Aldatu

2019Aldatu

2020Aldatu

Kanpo estekakAldatu