Jakob Fuglsang

txirrindulari danimarkarra

Jakob Fuglsang (Geneva, 1985eko martxoaren 22a), txirrindulari danimarkarra da. Mendiko bizikletan hasi bazen ere, laster errepidera pasa zen.

Jakob Fuglsang
Grand départ 2017 086.jpg
Bizitza
Izen osoaJakob Diemer Fuglsang
JaiotzaGeneva1985eko martxoaren 22a (36 urte)
Herrialdea Danimarka
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Posizio edo espezialitatearoutierra
igotzailea
Pisua69 kilogramo
Altuera182 zentimetro
Jasotako sariak

jakobfuglsang.com
Facebook: jfuglsang1 Twitter: jakob_fuglsang Instagram: jakobfuglsang_official Edit the value on Wikidata

TaldeakAldatu

PalmaresaAldatu

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Sailkapena lasterketa nagusietanAldatu

Itzuli Handia 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021
  Italiako Giroa 12 6
  Frantziako Tourra 50 50 7 36 23 52 UT 12 UT UT
  Espainiako Vuelta 56 11 29 13
  Munduko Txapelketa UT 43 26 UT 21 20 12 5
  Munduko Erlojupeko Tx 10 37
Legenda
Ez zuen osatu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi


Kanpo estekakAldatu