Jacinto Urrestarazu

txirrindulari gipuzkoarra

Jacinto Urrestarazu Munduate (Ataun, 1936ko irailaren 9a - Ataun, 2017ko urtarrilaren 17a) euskal txirrindulari ohi bat izan zen, profesionala 1957 eta 1965 artean.

Jacinto Urrestarazu
Bizitza
JaiotzaAtaun1936ko irailaren 9a
Herrialdea Gipuzkoa, Euskal Herria
HeriotzaAtaun2017ko urtarrilaren 17a (80 urte)
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

PalmaresaAldatu

1956

1958

1960

1961

1962

  • 1. Bilbaoko Kriteriumean

1963

1964

TaldeakAldatu

Kanpo estekakAldatu