Il Divo, opera eta musika klasikoa pop eta beste genero batzuekin uztartzen dituen musika taldea da.

Il Divo
Il Divo 2012.jpg
Datuak
Jatorria Erresuma Batua
Musika mota crossover (en) Itzuli
Urteak 2004
Produkzioa
Diskoetxea(k) Sony Music
Carlos Marín (en) Itzuli
Informazio gehigarria
MusicBrainz e555f0c3-0a83-4c57-8a67-e657aac27ace
Twitter @ildivoofficial
ildivo.com

Taldearen ahotsak gizonen laukotea osatzen dute: Suitzako Urs Bühler tenorea, Espainiako Carlos Marín, AEBtako David Miller tenorea eta Sébastien Izambard frantziar tenorea.

DiskografiaAldatu

  1. 2004 - Il Divo
  2. 2005 - Ancora
  3. 2006 - Siempre
  4. 2008 - The Promise
  5. 2011 - Wicked Game
  6. 2013 - A Musical Affair
  7. 2015 - Amor & Pasión

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu