Ireki menu nagusia

Igor Anton Hernandez "Fuji" (Galdakao, Bizkaia, 1983ko martxoaren 2a - ) euskal txirrindularia da. 2005ean debutatu zuen txirrindularitza profesionalean Euskaltel-Euskadi taldearekin.

Igor Anton
Igor Antón 2nd overall Euskal Bizikleta 2008.jpg
Bizitza
Izen osoa Igor Antón Hernández
Jaiotza Galdakao1983ko martxoaren  2a (36 urte)
Herrialdea  Bizkaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
euskara
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Dimension Data 2016-
Euskaltel-Euskadi (ikaslea)2004-09-01-2004-12-31
Euskaltel-Euskadi 2005-2013
Movistar Team 2014-2015
 
Posizio edo espezialitatea eskalatzailea
Pisua 63 kilogramo
Altuera 173 zentimetro
igoranton.blogspot.com/

TaldeakAldatu

Urtea Taldea
2005-2012 Euskaltel-Euskadi

PalmaresaAldatu

2006Aldatu

2007Aldatu

2008Aldatu

2009Aldatu

2010Aldatu

2011Aldatu

2015Aldatu

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Itzuli Handia 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018
  Italiako Giroa 83. 18. 37. 38. 28. 62. UT
  Frantziako Tourra UT 66. 23.
  Espainiako Vuelta 15. 8. UT 33. UT 33. 9. 20. UT 44
  Munduko Txapelketa
Legenda
Ez zuen osatu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

ErreferentziakAldatu

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Igor Anton