Ibai Salas

txirrindulari bizkaitarra

Ibai Salas Zorrotzua (Bilbo, 1991ko uztailaren 4a -) euskal txirrindulari ohia da, 2014an Burgos-BH taldean debutatu zuena.[1]

Ibai Salas
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakIbai Salas Zorrozua
JaiotzaBilbo1991ko uztailaren 4a (32 urte)
Herrialdea Bizkaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Burgos BH 2014-
 

Palmaresa

aldatu

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2015

Emaitzak lasterketa nagusietan

aldatu
Lasterketa 2014 2015
Italiako Giroa - -
Frantziako Tourra - -
Espainiako Vuelta - -
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - -

-: Ez zuen parte hartu
Err.: Erretiratu zen

Taldeak

aldatu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu