Ireki menu nagusia

Heidi Klum (Bergisch Gladbach, 1973ko ekainaren 1a) alemaniar top-model ohia da. 2010ean pasalerak utzi baino lehen, telebista aurkezlea eta aktorea izan da.

Heidi Klum
Heidi Klum by Glenn Francis.jpg
Bizitza
Jaiotza Bergisch Gladbach1973ko ekainaren 1a (46 urte)
Herrialdea  Alemania
 Ameriketako Estatu Batuak  (2008 -  baliorik ez)
Bizilekua Los Angeles
Talde etnikoa alemaniarra
Lehen hizkuntza alemana
Heriotza  (46 urte)
Familia
Ezkontidea(k) Ric Pipino Itzuli  (1997 -  2002)
Seal  (2005 -  2014ko urriaren 14a)
Tom Kaulitz Itzuli  (2019ko otsaila -
Bikotea(k) Tom Kaulitz Itzuli
Flavio Briatore Itzuli
Hezkuntza
Hizkuntzak alemana
Jarduerak
Jarduerak modeloa, telebista aurkezlea, abeslaria, ekintzailea, telebista-aktorea, zinema aktorea eta moda-diseinatzailea
Pisua 57 kilogramo
Altuera 176,5±0,1 zentimetro
Jasotako sariak
Musika instrumentua ahotsa
IMDb nm0005099
www.heidiklum.de

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia
1998 54 VIP Patron
2001 Blow Dry Jasmine
2003 Blue Collar Comedy Tour Victoria's Secret saltzailea
2004 Ella Enchanted Brumhilda
The Life and Death of Peter Sellers Ursula Andress
2007 Perfect Stranger Aurkezlea
2011 Hoodwinked Too! Hood vs. Evil Heidi


Kanpo estekakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Heidi Klum
  Artikulu hau Alemaniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.