Guillermo Montesinos

aktore espainiarra

Guillermo José "Willy" Montesinos Serrano (1948ko urtarrilaren 10a, Castelló de la Plana) zinema, telebista eta antzerkiko espainiar aktore bat da.

Guillermo Montesinos
Guillermo Montesinos en los Premios Goya 2017.jpg
Bizitza
Jaiotza Castelló de la Plana1948ko urtarrilaren 10a (72 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak aktorea
IMDb nm0599640

Filmografia hautatuaAldatu

AntzerkiaAldatu

  • Dinamita (2016-2017)
  • Un Enemigo del Pueblo (2015-2016-2017)
  • Orquesta Club Virginia (2012)
  • Ceniza (2011)
  • El extraño viaje (2011)
  • El galán fantasma (2010)
  • 5 gays.com (2005)
  • Que usted lo mate bien (2002)
  • Rosa de dos aromas (2002; como director)
  • Ay, caray (1999-2000)
  • Las obras completas de William Shakespeare (1997)
  • Tócala otra vez, Sam! (1989)
  • La Reina del Nilo (1986)
  • La ilustre fregona (1982)
  • De san Pascual a san Gil (1979)

TelebistaAldatu

IzendapenakAldatu

Urtea Saria Kategoria Filma Emaitza
1988 Goya Sariak Taldeko gizonezko aktorerik onena Mujeres al borde de un ataque de nervios Nominado
1985 Fotogramas de Plata Sariak Zinemako Aktore Onena La corte de Faraón
Sé infiel y no mires con quién
Luces de bohemia
La vaquilla
Izendapena

Kanpo loturakAldatu