Guillermo Lana

txirrindulari nafarra

Guillermo Lana Bakedano (Lizarra, 1984ko abuztuaren 1a - ), euskal txirrindulari ohia da, 2010ean eta 2011n profesionala izandakoa. Bere ibilbide profesionalean ez zuen garaipenik lortu.[1]

Guillermo Lana
Bizitza
JaiotzaLizarra1984ko abuztuaren 1a (39 urte)
Herrialdea Nafarroa Garaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Palmaresa

aldatu

2006

2007

2008

2009

2012

Emaitzak lasterketa nagusietan

aldatu
Lasterketa 2010 2011
Italiako Giroa - -
Frantziako Tourra - -
Espainiako Vuelta - -
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - -

-: Ez zuen parte hartu
Err.: Erretiratu zen

Taldeak

aldatu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Guillermo Lana - ProCyclingStats