Greg Van Avermaet

txirrindulari belgikarra

Greg Van Avermaet (Lokeren, Flandria, Belgika, 1985eko maiatzaren 17a) errepideko txirrindulari profesionala da.

Greg Van Avermaet

Bizitza
JaiotzaLokeren1985eko maiatzaren 17a (39 urte)
Herrialdea Belgika
Familia
AitaRonald Van Avermaet
AmaBernadette Buysse
Familia
Hezkuntza
Hizkuntzaknederlandera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
CCC Team 2011-2020
Ventilair-Steria 2006-2006
Omega Pharma-Lotto 2007-2010
AG2R Citroën Team 2021-2023
 
Posizio edo espezialitateaklasikomanoa
Pisua74 kilogramo
Altuera181 zentimetro
Jasotako sariak

gregvanavermaet.be
Facebook: gregvanavermaet Twitter: GregVanAvermaet Instagram: gregvanavermaet Olympic.org: greg-van-avermaet Edit the value on Wikidata

Kirol ibilbidea aldatu

Gaur egun BMC Racing Team taldean dihardu. 2016ko Olinpiar Jokoetan errepideko txirrindularitza txapelduna izan zen. Beste garaipen garrantzitsuen artean ditu 2016ko Omloop Het Nieuwsblad eta 2011ko Paris-Tours klasikoak, baita 2016ko Tirreno-Adriatikoa ere.

Palmaresa aldatu

2005

2006

2007

2008

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Emaitzak lasterketa nagusietan aldatu

Itzuli Handiak aldatu

Itzuli Handia 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
  Italiako Giroa
  Frantziako Tourra 89. 38. UT 44. 58. 28. 36. 50. 97.
  Espainiako Vuelta 62. 49. 83.

Klasikoak, Txapelketak eta Olinpiar Jokoak aldatu

Lasterketa 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
Omloop Het Nieuwsblad 84. 4. 108. 30. 5. 5. 2. 6. 1. 1. 50. 2. 13. 33. 3.
Kuurne-Brusela-Kuurne UT 81. 101. X 24. 69. 74. 7. 56. 26. 8. 51.
Strade Bianche 13. 9. 5. 6. 2. 6. 2. 34. 6. 8. 22. 41.
Milan-San Remo 52. 13. 47. 9. 69. 36. 25. 19. 5. 21. 17. 42. 8. 13. 35.
Flandrian Zehar 74. UT 11. 22. 32. 8. X 7. 16.
E3 Harelbeke 89. 3. 28. 26. 26. 24. 10. 88. UT 1. 3. 3. X 6. 42.
Gante-Wevelgem 170. 13. 27. 3. 28. 36. 9. 1. 14. 20. 12. 17.
Flandriako Tourra UT 8. 35. 39. 22. 4. 7. 2. 3. UT 2. 5. 10. 3. 15.
Scheldeprijs 102. UT 89.
Paris-Roubaix 29. 27. 38. 27. 4. 17. 3. 1. 4. 12. X 32. 17.
Flèche Brabançonne 8. 15. 5. 6. 21.
Amstel Gold Race 84. 24. 16. 16. 40. 5. 12. 14. 14. X 26. 24.
Lieja-Bastogne-Lieja 7. 73. 63. 11. 52. UT
Donostia Klasikoa 11. 3. 13. 18. 8. UT 5. 8. 4. 2. X
EuroEyes Cyclassics 8. 65. 38. 61. 5. 32. X X 27.
Bretagne Classic 7. 24. 37. 71. 76. 73. 46. 10. 6.
Quebeceko Sari Nagusia X X X 2. 3. 5. 10. 2. 2. 2 3. X X
Montrealgo Sari Nagusia X X X 14. 4. 7 37. 1. 7. 3. 1. X X
Paris-Tours 48. 132. 14. 16. 1. 6. 48. 39. 3. 77. 41.
Lombardiako Giroa 15. 12. 17. 17. UT
  Olinpiar Jokoak (errep.) X X 82. X 1. X UT X
  Munduko txapelketa 63. 17. 44. 5. 175. 24. 23. 5. 23. 10. 6. 50. 8. 21.
  Belgikako txapelketa 30. 4. 4. 4. 27. 27. 7. 9. 3. 3. 62. 14. 18. 31. 29.
Lasterketa 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi, ez zuen amaitu

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Greg Van Avermaet - ProCyclingStats


  Artikulu hau Flandriako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.