Ireki menu nagusia

"Golpes Bajos" musika talde galiziarra izan zen, Vigon eta 1982an sortutakoa, a movida viguesa delakoaren garaian, eta pop estilokoa.

Germán Coppini, Teo Cardalda, Pablo Novoa eta Luis García izan ziren taldekideak. gaztelania erabili izan zuten euren ibilbide osoan, 1986an taldea desegin zuten arte.

DiskografiaAldatu

  1. "Golpes bajos" (1983).
  2. "A Santa Compaña" (1984).
  3. "Devocionario" (1985).
  4. "Todas sus grabaciones 1983/1985" (1990).
  5. "Vivo" (1998).

Ikus, gaineraAldatu