Zerrenda:Goenkaleko aktoreak

Goenkaleko aktoreen zerrenda» orritik birbideratua)

Orrialde honek ETB 1eko Goenkale telesailean parte hartu zuten aktoreen eta hauen pertsonaien zerrenda azaltzen du.

Aktore nagusien zerrendaAldatu

1. denboraldia (1994-1995)Aldatu

2. denboraldia (1995-1996)Aldatu

3. denboraldia (1996-1997)Aldatu

4. denboraldia (1997-1998)Aldatu

5. denboraldia (1998-1999)

6. denboraldia (1999-2000)

7. denboraldia (2000-2001)Aldatu

8. denboraldia (2001-2002)Aldatu

9. denboraldia (2002-2003)Aldatu

10. denboraldia (2003-2004)Aldatu

11. denboraldia (2004-2005)Aldatu

12. denboraldia (2005-2006)Aldatu

13. denboraldia (2006-2007)Aldatu

14. denboraldia (2007-2008)Aldatu


15. denboraldia (2008-2009)Aldatu

16. denboraldia (2009-2010)Aldatu

17. denboraldia (2010-2011)Aldatu

18. denboraldia (2011-2012)Aldatu

19. denboraldia (2012-2013)Aldatu

20. denboraldia (2013-2014)Aldatu

21. denboraldia (2014-2015)Aldatu

22. denboraldia (2015)Aldatu

Aktore nagusien agerpenak denboraldiz denboraldiAldatu

     = Pertsonaia nagusia (kreditu nagusietan azaldua)
     = Pertsonaia errepikakorra (denboraldian zehar azaldua, nahiz eta kreditu nagusietan ez)
     = Pertsonaia gonbidatua (denboraldiko atal gutxitan azaldua, gonbidatu bezala)
Aktorea Pertsonaia Denboraldia
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Mikel Garmendia Joxe Mari Lasa Agirre
Kontxu Odriozola Maria Luisa Galardi Ibarretxe
Jose Ramon Soroiz Martin Lasa Agirre
Loli Astoreka Begoña Perez de Rozas
Irune Manzano Pilar
Paul Zubillaga Xabier Lasa Galardi
Niko Lizeaga Gaizka Lasa Galardi
Jose Kruz Gurrutxaga Karlos Lasa Perez de Rozas
Asier Zinkunegi Iker
Jose Ramon Argoitia Gregorio Galardi Arrasate
Aktorea Pertsonaia Denboraldia
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Mikel Laskurain Felix "Puskas"
Maria Luzarraga Mertxe
Jose Maria Berasategi Kepa Amutxastegi "Txapas"
Miren Gojenola Amaia
Iñigo Larrinaga Koldo Agirre
Anuska Lasa Ane Lasa Perez de Rozas
Martxelo Rubio John Kepa
Miren Aranburu Maider
Iñaki Perurena Imanol Mendizabal Artetxe
Iñaki Beraetxe Mikel "Pelos"
Aktorea Pertsonaia Denboraldia
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Josu Mujika Josu
Anabel Arraiza Sara
Ane Aseginolaza Edurne
Ane Albisu Lourdes
Pilar Rodriguez Petra Galardi Ibarretxe
Abelin Linazisoro Saturnino "Xatur"
Pedro Otaegi Eusebio Galarraga
David Errasti Don Luis Labairu
Maite Bastos Margarita "Margari"
Arantxa Gurmendi Hortensia "Hortentsi" Madariaga
Aktorea Pertsonaia Denboraldia
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Nerea Rodriguez Iratxe Mendizabal
Aaron Elizari Jon Mendizabal
Barbara Goenaga Ainhoa
Joseba Aizpeolea Ander Mendizabal
Idoia Uranga Beatriz
Amaia Gongeta Miren
Kiko Jauregi Joseba Zubeldia
Ainhoa Aierbe Leonor Cardenas
Iban Garate Aitor Zubeldia
Gorka Otxoa Patxi
Aktorea Pertsonaia Denboraldia
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Andoni Erburu Sabino
Oier Laskurain Goio
Teresa Calo Koro
Jon Foruria Mattin Lasa
Felix Arkarazo Andoni Murua Aldai
Xabier Agirre Xanti Ugalde
Joseba Agirretxea Don Julio
Itziar Gomez Arantxa
Joserra Fachado Isaias Murua Aldai
Itziar Aizpuru Dolores Aldai
Aktorea Pertsonaia Denboraldia
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Manex Rekarte Julen Murua
Aintzane Gamiz Elene Murua
Josu Manterola Alberto
Mañu Elizondo Agustin Iturzaeta
Itziar Ituño Nekane Beitia
Gorka Igartua Manu Gutierrez "Guti"
Itziar Urretabizkaia Lutxi
Nora Chouza Miriam Iturtzaeta
Maribi Arrieta Presen
Ikerne Goikoetxea Estefania Rodriguez
Aktorea Pertsonaia Denboraldia
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Jose Ramon Soroiz Gaston
Iker Galartza Tomax Muñategi
Ainhoa Garai Maialen Ugarte
Sara Cozar Mimi
Oihana Maritorena Teresa Agirre
Nati Ortiz de Zarate Celia Sotomayor
Aitor Luna Danel Iturtzaeta
Joseba Usabiaga Luis Garcia "Tximista"
Carlos Nguema Nelson Ugarte
Naroa Agirre Naroa Etxeberria Garmendia
Aktorea Pertsonaia Denboraldia
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Koko Mujika Zuriñe Agirre
Eneritz Artetxe Julia Bilbao
Iker Diaz Eduardo Zaldua
Maite Arrese Agurtzane Etxaburu
Aitor Beltran Martxelo Zaldua
Arkaitz Gartziandia Markel Unzueta
Fede Badiola Elias Unzueta Beristain
Aitor Aldabaldetreku Edorta
Yannick Vergara Rakel
Garazi Falcon Mirari Zaldua
Aktorea Pertsonaia Denboraldia
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Ane Pikaza Arrate
Kepa Errasti Alex Zaldua
Iñigo Aranbarri Kepa
Itsaso Garzon Iraide
Iñigo Iraultza Gorka Totorikaguena
Manu Uranga Aritz
Manu Etxarri Asier
Ander Etxebeste Jon
Gotzon Sánchez Urko Sagarna
Itziar Orbea Mertxe
Aktorea Pertsonaia Denboraldia
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Beatriz Mtz. de Antoñana Alazne Uriarte
Asier Oruesagasti Kevin Iturriaga
Barbara Rivas Itziar Iturriaga
Asier Unsain Josu Iturriaga
Na Gomes Peio Iturriaga
Ziggy Docherty Milena
Maria Cruickshank Itxaso Al Wahid
Kandido Uranga Abel Madariaga
Asier Hernandez German Madariaga
Martxelo Rubio Kandido Urkijo
Aktorea Pertsonaia Denboraldia
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Tessa Andonegi Alizia Egiguren
Maialen Velasco Ikerne Urkijo
Loreto Mauleon Joana Urkijo
Miriam Gomez Naia Urkijo
Ekain Kazabon Unai Madariaga
Mikel Martinez Lukas Madariaga
Ekaitz Gonzalez Kitto
Ainhoa Jauregi Kar
Larraitz Garcia Haizea
Mikel Aingeru Arrastia Xabier "Xabi"
Aktorea Pertsonaia Denboraldia
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Onitz Aristi Gari
Fariba Sheikhan Neda
Xabier Perurena Ibon Petralanda
Leire Ucha Olga Ugarte

Ikus, gaineraAldatu