Giuseppe Pancera

txirrindulari italiarra

Giuseppe Pancera (Castelnuovo del Garda, 1899ko urtarrilaren 10a - Castelnuovo del Garda, 1977ko apirilaren 19a), italiar txirrindulari bat izab zen. 1925tik 1934ra profesionala izan zen eta, nahiz eta, garaipen gutxi lortu, maila handia erakutsi zuen. Frantziako Tourrean eta Italiako Giroan bigarren sailkatu zen.

Giuseppe Pancera

(1929)
Bizitza
JaiotzaCastelnuovo del Garda1901eko urtarrilaren 10a
Herrialdea Italiako Erresuma  (1899ko urtarrilaren 10a -  1946ko ekainaren 18a)
 Italia  (1946ko ekainaren 18a -  1977ko apirilaren 19a)
HeriotzaCastelnuovo del Garda1977ko apirilaren 19a (76 urte)
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Taldeak aldatu

  • Olympia-Dunlop (1926).
  • Berretino-Hutchinson (1927).
  • Touring (1928-1929).
  • Pirelli (1930).
  • Wolber (1931).

Palmaresa aldatu

1925

1926

1927

1928

1929

1930

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Giuseppe Pancera - ProCyclingStats