Giuseppe Guerini

txirrindulari italiarra

Giuseppe Guerini (Gazzaniga, 1970eko otsailaren 14a), italiar txirrindulari ohia da. Turbo ezizenaz ezaguna da. 1993 eta 2005. urteen artean izan zen profesional, baina garaipen gutxi izan arren garrantzitsuak izan ziren. 1999ko Tourrean, Alpe d`Huez-en amaitzen zen etapan, argazki bat ateratzen zegoen pertsona batek ostopo egin zion eta lurrera jauzi ziren biak, baina, hala ere, etapa irabazi zuen.

Giuseppe Guerini
Giuseppe Guerini (TMO) 05-01-2003.jpg
Bizitza
JaiotzaGazzaniga1970eko otsailaren 14a (52 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Polti 1996-1998
T-Mobile 1999-2007
Bardiani CSF 1993-1995
 
Pisua63 kilogramo
Altuera178 zentimetro

TaldeakAldatu

PalmaresaAldatu

1994Aldatu

1995Aldatu

  • Settimana Lombardako bi etapa.

1996Aldatu

1997Aldatu

1998Aldatu

1999Aldatu

2002Aldatu

2003Aldatu

2005Aldatu

Kanpo estekakAldatu