Giordano Cottur

Giordano Cottur (Trieste, 1914ko maiatzaren 24a - ib., 2006ko martxoaren 8a), txirrindulari italiar ohia zen. Italiako Giroan, 3 aldiz izan zen hirugarren, eta 5 etapa irabazi zituen.

Giordano Cottur
Bizitza
JaiotzaTrieste1914ko maiatzaren 24a
Herrialdea Italiako Erresuma  (1914ko maiatzaren 24a -  1946ko ekainaren 18a)
 Italia  (1946ko ekainaren 18a -  2006ko martxoaren 8a)
HeriotzaTrieste2006ko martxoaren 8a (91 urte)
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 
Jasotako sariak

TaldeakAldatu

  • Lygie-Settebello (1938).
  • Lygie (1939-1940).
  • Viscontea (1941-1942).
  • Wilier Triestina (1945-1949).

PalmaresaAldatu

1938Aldatu

1939Aldatu

1940Aldatu

1946Aldatu

1947Aldatu

1948Aldatu

1949Aldatu

Kanpo estekakAldatu