Gianni Motta

txirrindulari italiarra

Gianni Motta (Cassano d'Adda, 1943ko martxoaren 3a) italiar txirrindulari ohia da. 1964tik 1974ra izan zen profesional eta 91 garaipen lortu zituen horien aretan 1966ko Italiako Giroa.

Gianni Motta
Gianni Motta.JPG
Bizitza
Jaiotza Cassano d'Adda1943ko martxoaren 13a (78 urte)
Herrialdea  Italia
Hezkuntza
Hizkuntzak italiera
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Molteni-Campagnolo 1964-1968
Sanson 1969-1969
Salvarani 1970-1971
Ferretti 1972-1972
Zonca (en) Itzuli 1973-1973
Magniflex (en) Itzuli 1974-1974
G.B.C. 1976-1976
 

TaldeakAldatu

  • Molteni (1964-68).
  • Sanson (1969).
  • Salvarani (1970-71).
  • Ferreti (1972).
  • Zonca (1973).
  • Magniflex (1974).

PalmaresaAldatu

1964Aldatu

1965Aldatu

1966Aldatu

1967Aldatu

1968Aldatu

1969Aldatu

1970Aldatu

1971Aldatu

1972Aldatu

1973Aldatu

Kanpo estekakAldatu