Gianbattista Baronchelli

txirrindulari italiarra

Gianbattista Baronchelli (Ceresara, 1953ko irailaren 6a), italiar txirrindulari ohia da. 1974tik 1989ra profesionala izan zen eta 94 garaipen lortu zituen.

Gianbattista Baronchelli
Gianbattista Baronchelli.JPG
Bizitza
JaiotzaPumenengo1953ko irailaren 6a (68 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Scic 1974-1978
Magniflex (en) Itzuli 1979-1979
Bianchi-Piaggio 1980-1982
Sammontana (en) Itzuli 1983-1983
Fanini-Seven Up 1984-1984
Chateau d'Ax (en) Itzuli 1985eko urtarrila-1986ko ekaina
Del Tongo (en) Itzuli 1986ko uztaila-1987ko abendua
Pepsi-Cola 1988-1988
Titanbonifica-Benotto (en) Itzuli 1989-1989
 
Pisua72 kilogramo
Altuera185 zentimetro

Bere lehenengo Italiako Giroan bigarren postua lortu zuen eta guztira, hamar aldiz izan zen lehenengo hamarren artean lasterketa horretan. Lombardiako bi giro ere lortu zituen eta beste garaipen asko ere.

TaldeakAldatu

  • Scic (1974-1978).
  • Magniflex (1979).
  • Bianchi-Piaggio (1980-1982).
  • Sammontana (1983).
  • Murella-Rossin (1984).
  • Supermercati Branzoli (1985-1986).
  • Del Tongo (1987).
  • Pepsi Cola-FNT-Fanini (1988).
  • Titanbonifica-Benotto (1989).

PalmaresaAldatu

1974

1975

1976

1977

1978

1979

1980

1981

1982

1983

1984

1985

1986

1987

1988

1989

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987
Italiako Giroa 2. 10. 5. 3. 2. - 5. 10. 5. 17. 6. 6. Utzi -
Frantziako Tourra - - Utzi - - Utzi - - - - - - - -
Espainiako Vuelta - - - - - - - - - - - Utzi - -

Kanpo estekakAldatu