Geraint Thomas

txirrindulari galestarra

Geraint Howell Thomas (Cardiff, Gales, 1986ko maiatzaren 25a) galestar txirrindularia da. Gaur egun Team Sky taldean dabil. 2018ko Frantziako Itzulian, Ezpeletako erlojuaren kontrako proba erabakigarriaren ondoren, Thomas Itzuliko txapeldun sartu zen Parisen, maillot horiaren irabazle.

Geraint Thomas
Geraint Thomas CD 2011.jpg
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakGeraint Howell Thomas
JaiotzaCardiff1986ko maiatzaren 25a (36 urte)
Herrialdea Erresuma Batua
BizilekuaCardiff
Hezkuntza
HeziketaWhitchurch High School (en) Itzuli
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jarduerakpistako txirrindularia eta txirrindularia
Posizio edo espezialitateaigotzailea
routierra
Pistako txirrindularitza
Pisua71 kilogramo
Altuera183 zentimetro
Jasotako sariak

geraintthomas.com
Twitter: GeraintThomas86 Olympic.org: geraint-thomas Edit the value on Wikidata

PalmaresaAldatu

2006

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
  Italiako Giroa 118. 80. UT UT
  Frantziako Tourra 140. 67. 31. 140. 22. 15. 15. UT 1. 2. 41. 3.
  Espainiako Vuelta 69.
  Munduko Txapelketa 81. UT UT UT
  Munduko Erlojupeko Tx 4.
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi
2015ean ateratako bideo laburra

Kanpo estekakAldatu