Georges Chappe

txirrindulari frantziarra

Georges Chappe (Marseilla, 1944ko martxoaren 5a) Frantziako txirrindularia zen.

Georges Chappe

Bizitza
JaiotzaMarseilla1944ko martxoaren 5a (79 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Palmaresa aldatu

1963

  • Munduko taldekako txapelketa

1964

  • Yvonne Tourra

1965

1967

1968

1970

1971

1972

  • Ronde de l'Oiseko etapa bat

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu