Ireki menu nagusia

Francisco Vázquez Duckitt, ezagunagoa Paco Vázquez izenaz, (Eivissa, 1974ko martxoaren 7a -) saskibaloi jokalari balearra da. Egun, hegaleko dabil ACB Ligako iurbentia Bilbao Basket taldean.

Francisco Vázquez
PVazquez.JPG
Bizitza
Jaiotza Eivissa1974ko martxoaren  7a (45 urte)
Herrialdea  Espainia
Jarduerak
Jarduerak saskibaloi jokalaria eta saskibaloi entrenatzailea
Ibilbidea
Taldeak Urteak Pos Zbk
CE Lleida Bàsquet Itzuli-
 
Posizio edo espezialitatea eskolta
Pisua 90 kilogramo
Altuera 190 zentimetro

Eduki-taula

BiografiaAldatu

Portal Nou Eivïssa, 30 de Mayo Ibiza eta Bàsquet Manresa taldeetako harrobian hasi eta 1995/96 denboraldian debutatu zuen ACB Ligan.

Espainiako selekzioarekin aritutakoa, 2001eko abuztuaren 17an Israelen aurka debutatu eta puntu 2 lortu zituen. Urte hartako Europako Txapelketan brontzezko domina lortu zuen.

TaldeakAldatu

Denboraldia(k) Liga Taldea
1992-96 Bigarren Maila Bàsquet Manresa
1995-96 EBA C.B. Valls
1995-96 ACB Bàsquet Manresa
1996-97 LEB Gijón Baloncesto
1997-00 ACB Bàsquet Manresa
2000-02 ACB Unicaja Malaga
2002-07 ACB DKV Joventut
2007- ACB Bilbao Basket

PalmaresaAldatu

Denboraldia Liga Taldea Emaitza
1997-98 ACB Bàsquet Manresa Txapelduna
2000-01 Korać kopa Unicaja Malaga Txapelduna
2001-02 ACB Unicaja Malaga Txapeldunordea
2003-04 Espainiako Saskibaloi Errege Kopa DKV Joventut Txapeldunordea
2004-05 Lliga Catalana DKV Joventut Txapelduna
2005-06 EuroChallenge DKV Joventut Txapelduna
2007-08 Espainiako Saskibaloi Superkopa Bilbao Basket Txapeldunordea

Kanpo loturakAldatu