Francis Lalanne

Francis Lalanne (Baiona, 1958ko abuztuaren 8a) lapurtar aktore eta abeslaria da, jordano-euskaldun jatorrikoa.

Francis Lalanne
Francis Lalanne.png
Bizitza
Jaiotza Baiona1958ko abuztuaren 8a (62 urte)
Herrialdea  Lapurdi, Euskal Herria
Lehen hizkuntza Frantsesa
Familia
Anai-arrebak
Hezkuntza
Heziketa Conservatoire à rayonnement régional de Marseille (en) Itzuli
Hizkuntzak Frantsesa
Jarduerak
Jarduerak aktorea, abeslaria, kantugilea, politikaria, poeta eta egile abeslaria
Jasotako sariak
Genero artistikoa chansona
Musika instrumentua gitarra
ahotsa
IMDb nm0482362
francis-lalanne.fr

DiskografiaAldatu

  • 1977 : Témoins de la prière
  • 1979 : Rentre chez toi
  • 1980 : Francis Lalanne
  • 1981 : Toi mon vieux copain
  • 1982 : Celle qui m'a emmené
  • 1985 : Coup de foudre
  • 1986 : Mai 86
  • 1988 : De Corazón
  • 1990 : Avec toi
  • 1992 : Tendresses
  • 1994 : Les Inédits
  • 1996 : Face cachée
  • 2000 : Sans papiers
  • 2003 : D'une vie à l'autre
  • 2005 : Reptile
  • 2009 : Ouvrir son cœur
  • 2010 : Blaïte music
  • 2013 : Les poètes
  • 2013 : Hommage à Léo Ferré
  • 2014 : À Léo
  • 2016 : Le Chant des Supporters
  • 2016 : À Léo (2CD)


  Artikulu hau Lapurdiko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.