Ireki menu nagusia

Francisco Manuel "Fran" Perea Bilbao (Málaga, 1978ko azaroaren 20a - ) andaluziar abeslari eta aktorea da, zineman eta telebistan aritutakoa.

Fran Perea
Fran Perea. (21024094984) (cropped).jpg
Bizitza
Izen osoa Francisco Manuel Perea Bilbao
Jaiotza Málaga1978ko azaroaren 20a (41 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak abeslaria, aktorea eta telebista-aktorea
Musika instrumentua ahotsa
IMDb nm1344126
www.franperea.com/

DiskografiaAldatu

FilmografiaAldatu

Telebista
Urtea Telesaila Katea Pertsonaia Atal(ak)
2000 - 2001 Al salir de clase Telecinco Hugo Garbisu 208
2002 - 2003 El comisario Telecinco Guti 2
2002 - 2008 Hospital Central Telecinco Javi / Dr. Enrique Trujillo 4
2003 - 2008 Los Serrano Telecinco Marcos Serrano 89
2007 Muchachada Nui La 2 Marcial Ruiz Escribano 1
2012 - 2013 Luna, el misterio de Calenda Antena 3 Nacho Castro 20
2014 - 2015 B&B, de boca en boca Telecinco Mario Rojas 29
2015 Gym Tony Cuatro Bera 1
2016 La sonata del silencio La 1 Mauricio Canales 9
El hombre de tu vida La 1 Manuel Quintana 1
2018 Cuerpo de élite Antena 3 Salvador "Salva" Baeza 3
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Fran Perea  
  Artikulu hau Andaluziako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.