Fränk Schleck

txirrindulari luxemburgarra

Fränk Schleck (Luxenburgo Hiria, Luxenburgo, 1980ko apirilaren 15a) Team Saxo Bank taldeko txirrindulari ohi luxenburgotarra da. Familia txirrindularitzazale batean jaioa, Andy Schleck txirrindulariaren anaia zaharra, Johny Schleck txirrindulariaren semea eta Gustav Schleck txirrindulariaren biloba da.

Fränk Schleck

(2014)
Bizitza
JaiotzaLuxenburgo1980ko apirilaren 15a (43 urte)
Herrialdea Luxenburgo
Familia
AitaJohny Schleck
Anai-arrebak
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Trek-Segafredo 2011-2016
Saxo Bank-Sungard (ikaslea)2002ko irailaren 1a-2002ko abenduaren 31
Saxo Bank-Sungard 2003-2010
De Nardi-Pasta Montegrappa 2000-2001
Équipe cycliste Union cycliste de Châteauroux (en) Itzuli 2002-2002
 
Posizio edo espezialitateaigotzailea
klasikomanoa
Pisua64 kilogramo
Altuera186 zentimetro

frankschleckofficial.com
Facebook: frank.schleck.37 Twitter: schleckfrank Instagram: schleckfrank Edit the value on Wikidata

Taldeak aldatu

Palmaresa aldatu

2004

2005

2006

2007

2008

2 egunez jantzi zuen   maillot horia (15. eta 16. etapetan).

2009

2010

2011

2012

2014

2015

2016

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan aldatu

Itzuli Handia 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016
  Italiako Giroa 42. UT
  Frantziako Tourra 10. 17. 5. 4. UT 3. UT 12. 34.
  Espainiako Vuelta 46. UT 4. 24.
  Munduko Txapelketa 10. 29. 4. 41. 16.
Legenda
Ez zuen osatu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Ikus, gainera aldatu

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu