Ireki menu nagusia

Fermín IV Caballero Elizondo (Monterrey, 1974ko abendua), mexikoko rapero bat da, Control Machete hip-hop taldeko abeslari ohia eta ondoren bakarlari moduan aritzen dena.

Fermín IV
Fermin IV.jpg
Bizitza
Jaiotza Monterrey1974ko abendua
Herrialdea  Mexiko
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak raperoa

DiskografiaAldatu

  • 2002: Boomerang
  • 2005: Lo Que Trastornan al Mundo
  • 2017: Odio/Amor
  • 2018: Laberinto

Control MacheteAldatu

  • 1996: Mucho Barato
  • 1999: Artilleria Pesada presenta
  • 2002: Solo Para Fanaticos
  • 2003: Uno, Dos:Bandera

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Fermín IV  


  Artikulu hau biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.