Federico Colonna

txirrindulari italiarra

Federico Colonna (Fucechio, 1972ko abuztuaren 17a), Italiako txirrindulari ohia da.

Federico Colonna

Bizitza
JaiotzaFucecchio1972ko abuztuaren 17a (51 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Mapei 1994-1996
Asics-CGA 1997-1998
Saxo Bank-Sungard 1999-1999
Aurum Hotels 2000-2001
 

Palmaresa

aldatu

1993

  • Porto Zirkuitua

1994

1995

1996

1998

2001

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu