Fausto Iza

txirrindulari bizkaitarra

Fausto Iza Iturbe (Igorre, 1931ko irailaren 7a - ) bizkaitar txirrindulari profesionala izan zen 1956tik 1961 arte. 21 garaipen lortu zituen.[1][2]

Fausto Iza
Bizitza
JaiotzaLemoa1931ko irailaren 7a (90 urte)
Herrialdea Bizkaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

PalmaresaAldatu

1955

1956

1957

1958

1959

  • Bahamontes Saria (Asturias)
  • Vigo
  • Zarautz (San Pelaio Saria)

1960

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 1956 1957 1958 1959 1960 1961
Italiako Giroa - - - - - -
Frantziako Tourra - - - - - -
Espainiako Vuelta - - 31. - Utzi -
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - -

TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu