Fabio Aru

txirrindulari italiarra

Fabio Aru (1990eko uztailaren 3a, San Gavino Monreale, Sardinia) italiar txirrindulari profesional bat da. Gaur egun Astana taldean lasterka egiten du.

Fabio Aru
Fabio Aru - Vuelta a España 2015.png
Bizitza
JaiotzaSan Gavino Monreale1990eko uztailaren 3a (31 urte)
Herrialdea Italia
BizilekuaSan Gavino Monreale
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Astana 2012ko abuztuaren 1a-2017ko abenduaren 31
UAE Team Emirates 2018-2020
Dimension Data 2021-2021eko irailaren 6a
 
Posizio edo espezialitateaigotzailea
Altuera183 zentimetro
Jasotako sariak

fabioaru.it
Twitter: FabioAru1 Instagram: fabioaru1 Edit the value on Wikidata

2015eko Espainiako Vuelta irabazi zuen, 2014ko Italiako Giroan hirugarrena, 2014ko Espainiako Vueltan bosgarrena eta 2015eko Italiako Giroan bigarren gelditu zen.

PalmaresaAldatu

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2021

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021
  Italiako Giroa 42. 3. 2. UT
  Frantziako Tourra 13. 5. 14. UT
  Espainiako Vuelta 5. 1. 13. 23. UT 51.
  Munduko Txapelketa 34.
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Kanpo estekakAldatu