Félix Sellier

txirrindulari belgikarra

Félix Sellier (Spy, 1893ko urtarrilaren 2a-Gembloux, 1965eko apirilaren 16a), txirrindulari valoniarra izan zen. 1920tik 1928ra izan zen profesionala. Belgikako txapelduna izan zen eta Paris-Roubaix irabazi zuen. Gainera, hiru aldiz izan zen Frantziako Tourreko lehenengo hamarren artean.

Félix Sellier

Bizitza
JaiotzaSpy (en) Itzuli1893ko urtarrilaren 2a
Herrialdea Belgika
HeriotzaGembloux1965eko apirilaren 16a (72 urte)
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Taldeak

aldatu
  • Alcyon-Dunlop (1922-1926).
  • Cycles Sellier (1927-1928).

Palmaresa

aldatu

1921

1922

1923

1924

1925

1926

1928

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan

aldatu
Itzulia 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928
Italiako Giroa - - - - - - - - -
Frantziako Tourra UT 16. 3. UT UT 9. 5. - -
Espainiako Vuelta X X X X X X X X X

Kanpo estekak

aldatu

Félix Sellier - ProCyclingStats