Félix Sellier

txirrindulari belgikarra

Félix Sellier (Spy, 1893ko urtarrilaren 2a-Gembloux, 1965eko apirilaren 16a), txirrindulari valoniarra izan zen. 1920tik 1928ra izan zen profesionala. Belgikako txapelduna izan zen eta Paris-Roubaix irabazi zuen. Gainera, hiru aldiz izan zen Frantziako Tourreko lehenengo hamarren artean.

Félix Sellier
Aangereden door een auto - Hit by a car.jpg
Bizitza
JaiotzaSpy (en) Itzuli1893ko urtarrilaren 2a
Herrialdea Belgika
HeriotzaGembloux1965eko apirilaren 16a (72 urte)
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

TaldeakAldatu

  • Alcyon-Dunlop (1922-1926).
  • Cycles Sellier (1927-1928).

PalmaresaAldatu

1921

1922

1923

1924

1925

1926

1928

Kanpo estekakAldatu