Ezio Cecchi

Ezio Cecchi (Larciano, 1913ko maiatzaren 11 - Monsummano Terme, 1984ko abuztuaren 19a), italiar txirrindulari bat izan zen. Profesionala izan zen 1934tik 1951ra. Ez zituen garaipenik lortu, baina bi podium lortu zituen Italiako Giroan hamar urteko aldearekin. Bere lehenengo Giroan, 8. postua lortu zuen, eta guztira, sei aldiz izan zen lehenengo hamarren artean. Ez zuen inoiz parte hartu beste Itzuli handietan.

Ezio Cecchi
Bizitza
JaiotzaLarciano1913ko maiatzaren 11
Herrialdea Italiako Erresuma  (1913ko maiatzaren 11 -  1946ko ekainaren 18a)
 Italia  (1946ko ekainaren 18a -  1984ko abuztuaren 19a)
HeriotzaMonsummano Terme1984ko abuztuaren 19a (71 urte)
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

TaldeakAldatu

  • Gloria (1935-1941).
  • Centro Sportivo Italiano Ricci (1946).
  • Welter (1947).
  • Cimatti (1948-1950).

PalmaresaAldatu

1935Aldatu

1938Aldatu

1940Aldatu

1946Aldatu

1947Aldatu

1948Aldatu

Kanpo estekakAldatu