Ireki menu nagusia

Euskal Herriak mendate nagusi hauek ditu, alfabetikoki ordenaturik:

  1. Altube: Zuia (Araba) eta Orozko (Bizkaia) artean.
  2. Areitio (Bizkaia): Zaldibar eta Ermua artean.
  3. Aritxulegi: Oiartzun (Gipuzkoa) eta Lesaka (Nafarroa) artean.
  4. Arlaban: Eskoriatza (Gipuzkoa) eta Arratzu-Ubarrundia (Araba) artean.
  5. Artebakarra (Bizkaia): Derio eta Mungia artean.
  6. Artesiaga (Nafarroa): Baztan eta Erroibar artean.
  7. Autzagane (Bizkaia): Zornotza eta Muxika artean.
  8. Azazeta (Araba): Burgelu eta Arraia-Maeztu artean.
  9. Azkarate (Gipuzkoa): Elgoibar eta Azkoitia artean.
  10. Azpirotz (Nafarroa): Azpirotz eta Lekunberri artean.
  11. Barazar (Bizkaia): Zeanuri eta Ubide artean.
  12. Belagua: Izaba (Nafarroa) eta Santa Grazi (Zuberoa) artean.
  13. Belate (Nafarroa): Ultzama eta Almandoz artean.
  14. Bernedo: Bernedo (Araba) eta Meano (Nafarroa) artean.
  15. Bidania (Gipuzkoa): Errezil eta Bidania artean.
  16. Burdinkurutxeta: Larraine (Zuberoa) eta Irati ibaia (Nafarroa Garaia) artean.
  17. Deskarga (Gipuzkoa): Antzuola eta Urretxu artean.
  18. Dima (Bizkaia): Dima eta Otxandio artean.
  19. Elgeta: Elorrio (Bizkaia) eta Elgeta (Gipuzkoa) artean.
  20. Erro (Nafarroa): Erro eta Zubiri artean.
  21. Etzegarate: Altsasu (Nafarroa) eta Idiazabal (Gipuzkoa) artean.
  22. Gatzaga: Eskoriatza (Gipuzkoa) eta Arratzu-Ubarrundia (Araba) artean.
  23. Gasteizko mendatea (Araba): Gasteiz eta Trebiñu artean.
  24. Herrera: Urizaharra (Araba) eta Abalos (Errioxa) artean.
  25. Ibañeta (Nafarroa): Orreaga eta Luzaide artean.
  26. Ibardin: Bera (Nafarroa) eta Urruña eta Azkaine (Lapurdi) artean.
  27. Izu (Nafarroa): Irunberri etaNabaskoze artean.
  28. Izpegi: Baztan (Nafarroa) eta Baigorri (Nafarroa Beherea) artean.
  29. Kanpazar: Elorrio (Bizkaia) eta Arrasate (Gipuzkoa) artean.
  30. Kurtzeta (Araba): Aramaio eta Legutio artean.
  31. La Escrita: Karrantza eta Turtzioz artean.
  32. Larraine: Larraine (Zuberoa) eta Otsagabia (Nafarroa) artean.
  33. Laza (Nafarroa): Otsagi eta Uztarroze artean.
  34. Lizarraga (Nafarroa): Etxarri-Aranatz eta Lezaun artean.
  35. Lizarrusti: Ataun (Gipuzkoa) eta Etxarri-Aranatz (Nafarroa) artean.
  36. Lizuniaga: Bera (Nafarroa) eta Sara (Lapurdi) artean.
  37. Loiti (Nafarroa): Izko eta Irunberri artean.
  38. Mandubia (Gipuzkoa): Beasain eta Azpeitia artean.
  39. Mezkiritz (Nafarroa): Mezkiritz eta Aurizberri artean.
  40. Morgagane (Bizkaia): Morga eta Larrabetzu artean.
  41. Opakua (Araba): Agurain eta Harana artean.
  42. Otsaurte: Zegama (Gipuzkoa) eta Altsasu (Nafarroa) artean.
  43. Otsondo (Nafarroa): Urdazubi eta Amaiur artean.
  44. San Migeleko mendatea: Markina (Bizkaia) eta Elgoibar (Gipuzkoa) artean.
  45. Sollube (Bizkaia): Bermeo eta Mungia artean.
  46. Trabakua (Bizkaia): Mallabia eta Markina artean.
  47. Udana (Gipuzkoa): Oñati eta Legazpi artean.
  48. Uitzi (Nafarroa): Leitza eta Lekunberri artean.
  49. Unbe (Bizkaia): Loiu eta Laukiz artean.
  50. Urbasa (Nafarroa): Olazti eta Ameskoabarren artean.
  51. Urduña: Urduña (Bizkaia) eta Berberana (Burgos) artean.
  52. Urkiaga: Eugi (Nafarroa) eta Aldude (Nafarroa Beherea) artean.
  53. Urkiola (Bizkaia): Mañaria eta Otxandio artean.
  54. Urto: Berastegi (Gipuzkoa) eta Leitza (Nafarroa) artean.
  55. Zaldiaran (Araba): Gasteiz eta Trebiñu artean.